Strangers touching my baby bump

Has anyone experienced strangers touching your baby bump without asking your consent? 😡😡😡😡😡😡 it makes me feel so uncomfortable ughhh!!!! I’m having mixed emotions about it! It feels so wrong having someone to put their hands all over someone’s body! Ada sesiapa pernah alami mcm saya? Biasa apa kita perlu buat utk bagitau mereka kita tak suka ?

1 Balas

sbb tu klu sy jumpe org sy suke ambik beg letak kt perut or klau xde beg sy "X" kan tgn sy kedepan.sy pun pernah jgk kena dlu n mmg x selesa..n sgt2 x suka..lepas tu je care sy

2w ago

😿