sakit sendi urat

hi smua. sy dh 38w. belum ad tnda lg. tp normal ke rsa sakit di sendi ? sakit di bahagian pergelangan tgn. due2 belah kiri &kanan. atau sy ada terseliuh 😅 sbb dh try pergi mengurut still sakit lg

4 Balas

sama dgn sy.37w6d..sakit sendi2 jari sblh kiri.klu genggam sakit sgt.terutamanya baru lepas bgn pagi.tiap hari minta husb urutkan tapi masih x hilang sakitnya.

kat pergelangan tangan tu nama dia carpal tunnel syndrome. mmg common waktu mengandung. lepas bersalin nnt hilang sendiri

Saya pun sakit sis ingat terseliuh ke apa tapi bila bangun je pagi terus rasa kebas nak genggam tangan pun sakit

1y ago

kita sama... paha sebelah kanan smpai ke lutut bangun pagi2 mcm terseliuh, klau x hati2 boleh jatuh. hujung jari2 tangan kebas sepanjang hari .langsung x rasa apa2 huhuu

Sama dgn saya sis