keguguran

Harini sy g cek...dh d sahkn keguguran...doc bg masa 2 mggu untk drah tu tuurun...kalo x abis kena cuci... Ad cara x mcm mna nk trunkn sendri supaya sy x kena cuci

27 Balas

Sy pun sama. 16hb cek heartbeat ada. 19hb spotting start. 20hb hi cek Dr cakap heartbeat ada ckit lambat. Harini cek dah xda heartbeat. Kena stop duphaston. Lepas tu tengoklah minggu ni ngan minggu depan turun sendiri x. Ini kali kedua xjadi. Last year first time xjadi, turun sendiri.