keguguran

Harini sy g cek...dh d sahkn keguguran...doc bg masa 2 mggu untk drah tu tuurun...kalo x abis kena cuci... Ad cara x mcm mna nk trunkn sendri supaya sy x kena cuci

27 Balas

Banyakkan berjalan. Sy gugur january 2019 ritu. Malam tu dh bleeding, g klinik doc ckp memg tunggu masa nak jatuh. Dia suruh banyakkan berjalan. Ptg tu jugak g jalan2 kat mall, malam tu dh turun semua. Esok g hospital check and rahim dh clear

5y ago

Bleeding before gugur memg sikit2 je tp dia berterusan. So lama2 jd banyak..