Keguguran 7 weeks Kantung Xde 2nd Preggy

Harini sy datang bulan macam biasa..darah byk macam period bau pun sama macam period. Walaupun positif lagi upt 2 line.. Kemungkinan sy dah keguguran. Sama macam doc bagitau pada sy semalam. Jika keluar darah banyak haid macam biasa itu tanda kandungan x jadi.. Tambahan pula alahan mengandung pun dah hilang, xde muntah2 dah.. Xpela mungkin ada rezeki lain buat sy dan mungkin belum tiba masanya lagi ? Semoga 2,3 bulan lagi positif lagi, Harap2 macam tu la. ??

13 Balas

Aamiin..semoga ada rezeki nanti..yg penting skrg jaga kesihatan dulu..

Saya baru je mcm ni sis.. Dalam tahun ni juga.. 5mggu..turun darah.. Mybe sy lasak sgt kowt (tak tahu mengandung ikut naik bukit kutip durian) 🙈 Skrg sy prgnnt lagi.. Baru 6mggu

5y ago

Alhamdulillah 🤲

semoga ada rezeki lagi selepas ni, jaga ksihatn ya Puan.

5y ago

Insyaallah.. Terima kasih☺️