Nama Baby girl ?

Harini scan dapat tahu yg baby girl. ♥️ Korang semua ada cadangan tak nama baby girl start dgn huruf A?

32 Balas

Alhamdulillah.. Sama lha saya baby girl.. Tapi bab nama kak ipar nak bg sbb dia suka baby girl.. Dia dh ada hero.. Sekarang tunggu heroin nii keluar pulak.. Habis lah jadi modal lah anak saya dengan kak ipar kerja kn🤣

4y ago

hahaha tu la sama lah kisah kita. kak ipar over excited sbb ank dia dua2 hero. sekali dpt tau ank kita bby girl. melompat dia 😂

Sy ikot kata2 arwah atok nenek sy dulu.. Biar huruf a sbb dia huruf pertama.. Kalau jawi akan jd huruf Alif.. Sbb nama sy pon a.. Maka anak2 pon ikot a.. Coming soon if girl sy nak bubuh Annur Aafiyah ❤

4y ago

kann. saya pun ikut kata2 abah saya, apa2 mulakan dgn huruf pertama. tq ye ♥️

Nur aqila alisa Nur aimi amirah Nur aini Nur asyikin Azie izzati Arifah sakinah Annisa Anis Aida Aisyah Aina Atikah Afiqah Azreen Amani

4y ago

Wc hehehehehe ❤

ameena, auni, aisyah, alisa, aina, ainul, afiyah, alia, eh byk la sebenarnya nama huruf A ni.

4y ago

tu lah byk hihi. tq ♥️

Ainii😂 Nma mom to be ni aifa ke? Buh la nme ank aufa

4y ago

Plak😂 cm suami sy jgk, xnk bg nme sme kwn dia😂

Aufa Aliya Aufa Alisya Ainul Mardiah Aina Auni

Awk scan berapa week tu nmpk baby girl gender

4y ago

sy scan week 20. pergi scan check up biasa je asalnya sekali dah nampak gender doktor bgtahu 🥰

Nur aisya alifa ♥️😍

4y ago

🤗🤗

Airis Auni Auliya Arissa Amyra Ainul

Baby girl saya nama Atiya ❤️🥰