Baby girl

Boleh cadangkan nama baby girl yang start dgn huruf A atau M #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

24 Balas

Aaira - mulia Afaf - sopan Aileen - cahaya terang Amna - ketenangan Malaika - bidadari Malika - pemilik Mirza - anak yang baik Mumtaz - istimewa Nama ni simpan dr sblm ada ank. Ditakdirkan ank sy semua boy yg last pun boy. Tutup kilang da kuota 4x czer. Heheh..

2y ago

Saya 36 this year. Ank 1st da drjah 2. Yg bongsu bru nk msuk 3 bulan. Boboiboy kuasa4😁😁

AURELIA MALAEKA ( Yg senang akan kemaksyuran&Bidadariku ) AISYA MIQAILA ( Cahaya hidup dlm keadaan baik&Pemberian Allah )

Ariana Maisarah Aishah Melinda Afiqah Marsha Alya Mastura Mia Adriana Amelia Munirah

Nur aleesa maisarah ( cahaya, dilindungi tuhan, ketenangan)

M for Melissa, Medina, Maryam. A for Amani, Amanda, Arina

Alisya Arya Aisyah Amelia Ava Aliah Anna Atheena Adhira

Ameena Medina Asyiqaa Marwa Arabella Mariam Aien Miqayla

amira . jarang dah org bg nama amira skrg

nama uruf a ngn s ada x laki n pmpuan

khayla falisha - cantik menyenangkan