nama baby girl

hello , boleh suggest nama baby girl huruf A d depan ?? ☺️

42 Balas

Arissa ilani Ayraa Ardina Aireen Sofea Anessa Wafeya Annur qaisara Aaira Yasmina Atilia Raisya Adelia Iman Alia Amani Aliya Imani Auni Alisha Maksud semua sila Google ye hehe.. sape nak amek nama tu, silakan...

Ataliya Asyika Asyifa Amaya Amira Airis Aida Alina Ayra Aura Amalina Amalia Annis Aizatul Akmalia Awaniz Auliya Aprina A

Bby akn lahir bln 11 ni... Kite cdg letak Anggun Aurora klau gegel😊

Auni...annisa...ameena...aaira... Akifa... Nama anak2 sedara...

Alicia, Alyssa, Arabella, Amanda, Abigail, Alison, Ariana

Alma Zayani Ayra Zihni 😊

Adlina Adelia adriana 💐💐💐

Amelia Anna Aleeya Ameera Aleesa

Addeena Adelia Adawiyah Adira Adlina

Alisya Andora Arissa Ariana