Kantung Bby

Harini scan bby sebab harini masuk 4x pendarahan.. Bila doc scan bby ada jantung tapi bentuk kantung x bulat.. Huhu ya Allah sedih sangat bila doc kata cuma 2 perkara shja bby jadi atau tak jadi. Ini first bby ..doc pesan rehat sampai appointmn seterusnya.. Harap bby sihat & kantung jadi normal.. Mohon doakan sy mommy semua ?

3 Balas

allah sis .. saya pun ade pendarahan .. buat tvs ,,nmpk kantung ..tp bentuk nye xbulat .. lg yg menyedihkan xde nmpk janin n xde heartbeat lg .. lg seminggu nk kene dtg hospital balik .. n dokter syak kemungkinan keguguran ..

Salam Sis boleh tahu tak update soalan sis nie,mcm mna condition baby sis tu??sebab saya pon mengalami masalah yang sama..

In shaa Allah semoga diberikan yg terbaik sis. Banyakkan berdoa dan bertawakkal.

5y ago

Terima kasih sis 🤲