klua darah

Harini kena admit wad. Sebab dah klua darah . Tapi bukaan baru 1cm.. doakan sy dan baby sihat2 shja.. ?

13 Balas

Saya tak sure betul ke tak, tapi why not cuba bancuh milo dengan mentega. Last week isnin malam saya pun bukaan baru 1cm, selasa pagi breakfast roti canai dengan milo mentega. Then rasa contraction, check 4cm. Try and error okey 😘

Bru2 ni saya ade turun tanda bukaan 1cm.tpi diberi balik lepas 4hari bru bersalin.semoga sis dipermudahkan ye 🥰.bykkn zikir doa nabi yunus

Rabu lps sy pun turun darah.bukaan bru 2cm.tp doktor suruh blk dlu.katanya anak sulung.lambat.betul juga.hari ni pun masih blm bersalin

InshaAllah kuatkan semangat sis. Semoga dipermudahkan dalam urusan bersalin. Aaamiinnn3 yaa Allah.

Semoga dipermudahkan proses bersalin sis ☺️ n semoga sis n baby sihat ☺️

Alhamdulillah dah ada tanda. Semoga selamat bersalin&berpantang sis

Kuat kn smangat sis.. Smoga sis ngn bby shat2 je

Semoga dipermudahkan semua urusan amin

Semoga dipermudahkan sis . Aaminnn

Smoga dipermudahkan aamiiin