Berpantang

Harini hari ke 32 berpantang, badan dah rasa sihat macm biasa kerja rumah smua dah boleh buat mcm biasa, mak pulak ajak pergi negeri sembilan hrini, takut nak kluar sbb pntng 44 hri tak hbis lagi, pergi bukan untuk berjalan hanya untuk hal kluarga, boleh bgi pendapat dan kesan nya bahaya atau tak?

1 Balas

Sy dari lps discharge hsptl, dh keluar ulang alik kk utk cucuk cair darah & check kuning bby. Then travel dari utara ke selatan utk smbung pantang di rumah keluarga sndri. Alhamdulillah tak ada apa2