Jalan 5km untuk cepatkan bukaan

Harini gagh jugak jalan dekat taman 5km untuk cuba cepatkan bukaan. Sbb skrng dah 39weeks3 days. Doakan kan saya semoga dipermudahkan.

16 Balas

Xyah jln 5km kat taman sis..buat xtra kja kat rumah dah cukup InsyaAllah..kalau ada tangga, main jer main jer maok trn tangga tp kena hati2 la..kalau tgk tv tu ddk bawah lantai dgn tapaw laki bcantum..g la sapu rumah ke cuci toilet InsyaAllah dpermudahkan sis🙋🏻‍♀️

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin dan urusan ibu² yg bakal melahirkan nti Aamiin trmasuk sy jgk semoga sy dan baby shat dan dpnjgkn umur Aamiin

sama sis... belum ada sebarang tanda.. cuma sakit pinggang sahaja..

Aamiin. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis

Sy kerap kan duduk temukan tapak kaki and buat squat.

4y ago

Kt bwh xde rsa ke sis klau dduk temu kn tapk kki tu.??

semoga dipermudahkan urusan sis.. aamiin

Aamiin.. Semoga dipermudahkan urusan sis

Amiin.. Semoga dipermudahkan 🥰

Aamiinnn smoga di prmudah kn sis

semoga dprmudahkan😊