Positive hampir period day

Harini first day puasa, memang senang untuk track sebab berpuasa few hours air. Next week due period. Tapi LH saya agak tinggi & pekat. Pg td check upt, negative. Boleh jadi ke ovulation hujung2 period ? Nak BD susah jugak bulan puasa. Malas sikit nak mandi 😂😅

Positive hampir period day
7 Balas

kalau tgh ttc gunakan peluang ni sebaik mgkin. mana tahu rezeki ramadhan lekat 😄. bab bd blh je bd sebelum tdo. kalau malas nk mandi terus bangun sahur tu mandilah. tunggu at least sejam selepas bd baru mandi.

sis dah jumpa ovulation day ke belum sebelum nie ? kalau belum nie dah kira +ve subur dah nie . malam sebelum tidur boleh jee bd sis . lepas tu mandi wajib lah atau sebelum sahur boleh jee mandi wajib

Macam saya dulu, OPK dah terang mcm ni dekat2 due period mmg UPT naik positif dah.. sebab OPK awak ni dah PEAK tauu ~ maybe awak baru nak ovulate tu.. bersama je awak ~

2y ago

Sy bd. Berserah pada Allah kalau ada rezeki saya.

Sebelum ni test ada dpt line pekat tak? Atau ini first +ve utk bulan ni? Period irregular ke? Kalau ye mmg boleh jadi tgh subur.

1y ago

Sy byk kali dpt dua line pekat. Period regular. On time je semua.

Same mcm sy, dah dpt positif cd13.. positif lg cd23 cek upt negatif.. klau mcm ni cycle kita akn lebih pnjg la kn?

2y ago

kalau baru ovulasi cd 23 mmg cd akan jadi panjang. akan period atau preggy 2 minggu selepas cd 23. cba cek ada keluar ew x masa dlm seminggu ni. kalau ada baru subur lah tu.

Baru nak ovulation kot sis. Kalau opk terang camni upt akan terang juga kalau pregnant.

2y ago

Saya check upt negative. Dua strip saya cuba. Sebab saya tengok LH tinggi, jadi saya cuba2 je, mana tahu rezeki. Tp takde.

ni subur dah ni