Minta kepastian

First day period bln lepas 30 jul,,pastu dh seminggu rasa x sedap badan n lemah ja,,pastu pg td check upt naik double tp kabur,,klau mcm ni positive ka negative?

Minta kepastian
4 Balas

tarikh period kita sama sis.. sy pun naik kabur cmni mula2 buat.. lepas tu sy buat lgi selang beberapa hari, makin terg dh .. insyaallah sis.. ada tu..cuba try lagi nnti

3w ago

dh delay period boleh cek.. dh boleh nampak klu line klu lekat.. saya ni boleh yakin lekat sebab on off demam seminggu..pastu sakit breast jugk. ank ke dua..

positive tu sis. try buat upt seminggu lagi. sbb hormom hcg akan meningkat dari minggu ke minggu.

sama ngn sy..sy pon cek pgi tdi naik double tapi satu pekat satu samar..tggu lagi smnggu nk cek lagi

Tarikh period kita sama 30/7, puan dah test upt lg ke? Macam mana result?

2w ago

dah..naik terang..opk pon terang jgak