Normal kaa dh 4 weeks nak masuk 5 tapi takdak alahan sprti munth,kram prut sngt.saya cuma rasa sakit

Di buah dada,skit pinggan tu pon kadang kadang cuma badan jadi malas jaa

3 Balas

Saya pun sama, tak da alah, cuma sakit breast, pinggang, cuma hsbnd yang mual n nk muntahh. hahahhaa. Sebelum ni sya prgnant, tapi gugur kandungan 3 bulan pda april hari tu, masa tu saya alah pening je, masuk weeks 8 bngun pagi je muntahh. hehehe, walau tak makan lagi. Kdg awal lagi sis.

Saya pun mcm ni sia.. normal ka eh

samalah sis.. sya pun begitu..