Instinct vs pembawakan baby

Harini cukup 20weeks terus buat detail scan nak tahu gender baby ❤️sy nak girl tp dlm hati mmg duk rase boy sbb entah laaa naluri ibu kot hehe. Alhamdulillah sekali scan nampak bebird dia. Org kata kalau baby girl pembawakan dia kite akan hilang seri muka and xsuke nk melawo bagai. No wonder laa muke sy xde masalah and onzzz je bab melawo ni siap mekap² lagi sbb pregnant baby boy kot ? korang pulak cmne ?

2 Balas

Kdg betul kdg tak..Ikut org jugak kowt..sy dlu masa scan doktor kata x nmpak sbb dia kepit kaki..Igt gurl sekali bersalin boy😂😂