Scan 2D early

Hai. Baru lepas scan 2D early . Ikut kiraan callender 7w6d . Tadi scan dah nampak baby dan dah ada heart beat. Kiraan dalam scan tu baby 6w2d. Alhamdulillah.

Scan 2D early
4 Balas

saya last pried 21/6..bulan 7 saya lngsong x mai pried..2/8 saya buat test prgnt tpi naik 1 line..saya buat test awal sgt ka atau saya punya pried memg sangkut erk??sbb sblom ni meme saya x mai pried..bulan 5 dgan bulan 6 tdi ada pried .bulan 7 x da lngsong

2y ago

saya last period 20/6. so ikutkan dah 7minggu. haritu masa minggu ke 6 saya scan dah nampak janin and heartbeat. better awak pergi scan kot utk sahkan kandungan tu. tgk sama ada dah ada kantung atau belum.

tetap follow 7w6d sekali xbuka buku lps buka buku doc akn scan n tentukn redd klau scan baby beze kurg atau lebih 7hr.. https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

terima kasih 👍😊

wahh sy pun sama sis baru scan harini nmpk jantung dia kelip2. alhmdulilah

2y ago

alhamdulillah. tahniah. semoga baby kita membesar dengan sihat. aaminn 🥰

Alhamdulillah da boleh buka buku heheh

2y ago

Yaaa☺️