Minum air gula kali ke 2

Assalamualaikum selamat pagi semua..Harini kena minum air gula kali yg ke 2,masa first minum rasa macam tak berapa manis sangat tapi harini ya Allah mcm tak boleh nak telan..ada 5 orang momies yg kena minum air gula yg ada dah termuntah..siapa yg pernah minum air gula lebih dari 2 kali? Ada sorang momies tu dah 4 kali minum..sebab tiap kali minum tiap kali tu la dia akan termuntah..kesian nyer lahai.

1 Balas

Saya pun minum hari ni sis. Kali kedua jugak sbb 1st haritu masa 12w takde mslh apa2 sangkut. Ni 28w. So kena repeat lg. Tak muntah sbb dah bawak siap2 yg flavor oren, masa 1st dulu pun sy bawak yg flavor oren jgk. Now tunggu pukul 10 utk ambil darah kali kedua. Hopefully kali ni tak sangkut.

5y ago

Mudah²an kan hihi..sy pula sejak akhir² ni kuat btul makan.. Selera benar.. Cuba kawal juga ni hihi