Harini minum air gula

Hi momma2 skalian assalamualaikum… Harini 24w1d baru la kena suruh minum air gula for first time. Sbabkan buat kat swasta so dpt la perisa oren .. Terkejut juga bila minum sdap la pula. Xde la manis mana pun okok la mcm fanta minum sjuk2 tu. Sdap giler skali teguk abis mcm tak ckup pula nak minum lagi🤣🤣🤣 Alahai mungkin sbab dah lama xminum air gas or puasa dari 10pm jadi lapaq sngat2 taktau la🤣 Harap result ok la ya haha.. #firsttimemom

5 Balas

Yeke sis rasa fanta wowww dapnyee. Saya minum 2w lagi di swasta juga & haritu doctor pesan suruh pilih2 perisa ada ribena & memacam. Kalau sis kata oren rasa fanta saya nk pilih oren jugaaa lah sebab fanta oren mmg saya suka haha takut ribena masam 🤣

10mo ago

Hehe goodluck sis… Result saya dah kluar Alhamdulillah xde gdm🤣

Sy minum dekat kk je Oren juga Suam Takde la rasa manis leting sampai melekat sgt kt tekak Bg sy ok ok je airnya. Kali kedua minum ori sejuk Sebaik la takde rasa loya nk muntah ke apa. Sy tak mampu nk minum seteguk je. Berteguk teguk minum

10mo ago

Ye betul. Tp betul memg tak manis gila2 la mcm org duk selalu ckp. Sy memg mind set awal2 air gula tu ok jer😂

sy minum kat kk perisa ori pon okay je. sedap je 😂 rasa manis tu mcm air manis kat kedai yg terlebih letak gula je. beria takut sbb baca pengalaman org lain. ingat ke manis dia mcm air gula yg pekat tu.

10mo ago

Result dah kluar Alhamdulillah x sangkut. Smoga xkena repeat lagi la🤣

sy minum swasta punya juga. version sejuk. sedapp. mmg rasa nak lg😂. rasa mcm minum air oren f&n

10mo ago

hahaha. sama la. mcm nk minta lg dkt doctor tu. sbb lepas habis minum sy ckp dkt doctor sedap😂😂.

Awk jgn.. sedap2 ni bahaya tau 😂 sy haritu sedap jgk.. haaaa udah ada gdm 😝

10mo ago

Hahahaha alamak.. Risau pula trus hahaha.. harap x sangkut la 🤣