35weeks 5haru

harini baru masuk 35weeks 5hari, dah kena admit sbb ade bukaan 2cm.. Ade tak yang senasib dengan saya? tanda2 xtau laa.. sbb dri semalam perut memulas mcm nak buang air besar tp xkeluar2..pastu pagi tkdi ade keluar cecair colour kekuningan mcm tu..

3 Balas

alhamdulillah.. saye selamat brsalin kelmarin secara ceazer.. kandungan bru 35weeks 6hari..tapi disebabkn uri lekang jadi kene emergency ceaser..baby boy berat 2.77kg.. pengalaman yg xakan lupe..

1y ago

rezeki jg tu bius 1 bdn..Allah bg ujian, tp Allah mudahkan urusan bsalin.inshaAllah yg baik2 utk mommy ya

sama mcm sy tp perut tak memulas,cuma ade keluar lendir jernih bcmpur dgn keputihan je..sbb mcm tak sakit sgt tak pergi hospital lagi😅..takut gak sebenarnya..semoga dipermudahkan segala urusan kita🤲🏻

1y ago

Lendir tu macam putih telur tu ke? Sy pun ada keluar tapi sebelum ni pegi check dr cakap tu keputihan biasa

oh tanda sakit tu ek..smg baik2 utk awk