35weeks already

Hai ibu2 .. saya baru 35weeks .. tanda2 mcm darah + lendir dh keluar on off .. kadang ade kadang takde .. baby asik mengerass .. nak tidur pn tak selesa dh .. rasa mcm baby kat bawah sangat.. time mengeras takde lahh sakit sangat.. rasa mcm tak selese jee mcm penuhh sngt perut ni .. kat bawah perut ni rasa ngiluu2 jee .. agak2 ni tanda nk bersalin kee ???? Sekarang ni sye pantau gerakan baby jee ..

1 Balas

sy 36weeks,alami hal yg sama cuma lendir+ darah xad lagi buat masa ni