taksabar nak scan

harini baru 6w. takda alahan cuma breast sakit je bila di sentuh. areola pun tkgelap sangat. ada tak geng dengan saya 🥹 korang pula macam mana ye masa 6w

6 Balas

hai sis sy pon sme breast skit nak pegang pon takut...pening dan mual tapi kadang² lepastu cramp dekat ari²..sis ad mcm tu x cramp ? sy pon tertanya tnye ni...tapi cramp xdelaa kerap

3mo ago

sy selalu cramp.. risau juga kdg2

Samala 6w. Breast mmg jadi sensitif. Cramp pon sehari 3-4 kali on off dan xkuat. Perasaan loya je ada. Tp masih belom muntah. Boleh puasa lagi setakat ni. Sis puasa mcm mana?

3mo ago

saya pon xpuasa lg.. sbb xlaqat.. sahur pon makan skit. jd mmg xmampu nak puasa. makan ja muntah.. semoga kita semua kuat

Samaa. Saya pun baru masuk 6w. Tapi alhamdulillah takde alahan lagi. Cuma breast sakit . Pinggang pun start sakit dah

3mo ago

puasa tak sis ? dah scan ke

Saya alahan teru gastrik pedih ulu hati..susah makan susah minum ..tulang belakang mcm nak remuk

3mo ago

alamak yeke awak. sblm 6w takrasa cmtu ke. sy takde simptom mcmtu lagi ni

ye sma jgk 6w,rs mual tp xmuntah pun...cramp n brest sakit, Alhamdulillah masih berpuasa..

3mo ago

rezeki dpt puasa.. sy xleh puasa.. makan ja muntah.. Allah.. semoga sy terus kuat

lps scan terus alahan teruk smpai 20w.

3mo ago

yeke awak, sebab blum scan ni asyik rasa ragu2 je. btul ke ngandung ni