Simptom hamil

Hi mommy, normal ke pregnant 6w simptom makin hilang? Pening mual masih ada cuma sakit dkt breast kurang🥹

6 Balas

sy pun 6mgu jugak wlaupun x igt tarikh last period...hamil yg tak di rancang..saje² check guna upt eco sekali naik double...terus bli upt kt watson... tp betul la sakit kt breast tu da kurang...mual n pening² masih ada...

sme la sye pon skit breast tu dh hilang . normal rsenye.. cuma cramp2 prut masih ada.. mula2 igtkn nk priod.. tp lwat sgt, n sye pon irregular.. cek2 naik samar 2 line.. alhamdulillah.. ttc 2 year 🥰

geng 6 weeks kita ni🤭 sya bru cek 4 hari yg lalu.. breast tkde sakit lagi..cramp tu ada sikit sikit . muntah tu belum mula lagi.. mual dh mula . 8 /1 nnti scan lagi.. #firstmom

mmg mcmtu sis. sye pn skrg 6weeks. makin berkurang. waktu mula2 sakit yg amat. ngilu. terkena apa apa msti sakit🥹 itu normal sis. dlu ank first sye pn skjap je sakit breast.

samala sis.. sy pn 6 weeks skg.. simptom loya pening & tiada selera mkn jak .. simptom lain kurg dah.. moga kandungan kita sihat ya.. Amen...

saya lagi suka alahan preggy ni takde sis, tak senang duduk saya 🫠🫠 kejap2 rasa nak muntah kejap2 loya