Breast saki sangat

Hai momies,,korang sakit breast tak?? 6w pregnant,breast sy sakit seminggu sblum tahu sy pregnant, smpi skarang dia punya sakit tu😂😂bengkak ,bra mmng xboleh guna la mmng denyut2 sakit nya

5 Balas

sakit itu biasa, beli bra yang sesuai time pregnant ni sis. saya beli yang nursing bra , besar pun besar , tak sakit bila pakai

normal..sensitif sgt breast..start sakit 4 hari sebelum lewat period lagi..awal2 memang macam ni.

sama lah sakit sgt. anyone ada tips tak nk buat cane kurangkan sakit 🥲

Ada sis,tp sma juga sakit ,sakit dri biasa tu.lagi2 kalau pagi