Doakan saya mommy2 😊

Harini 8/11/22 serah diri jalan baru buka 1cm, doakan saya semoga dipermudahkan mommy. Saya doakan siapa2 yang telah mendoakan saya dipermudahkan urusan bersalin dan siapa2 yang telah menunggu zuriat dikurniakan zuriat yang sihat amiin 💕🫰🏻

40 Balas

Semoga dipermudahkan segalanya buat sis.. Sy serah diri 18/11 doakan smoga sy juga dipermudahkan segalanya nanti... Amiinn3 🤲💞

1y ago

hrp2 bsalin sblm due..tkut kena induce.😥

Aamiin3.. semoga dipermudahkan segala urusan mommy, mudah bersalin, sakit tak lama, selamat dan sihat kedua2nya.. 🤲🤲🤲❤️

inshaallah semoga di permudah kan semua urusan2 momy yg tgh mnunggu due ya semoga kedua2 nya selamat dan sihat aminnnnnn 🥰

semoga dpermudahkan segala urusan sis utk melahirkan..zikir byk2 yea..insyaAllah smua slamat..bestnya jumpa baby♥️

Aminnnn3...semoga semua ibu2 yg berjuang untuk melahirkan ank.... dipermudahkan urusan....sy kena serah diri 10.11...

aamiin.. semoga dipermudhkn sis.. sy hari ni pom jln bru bukak 1cm.. dtg hosptl sebb bby kurg gerak.. due 24/11

Aamiin…moga dipermudahkan utk sis, sy due date 28/11 skg 37week hope bsalin sblm serah diri 🤭

1y ago

Sy kena serah diri kalau x bersalin sbelum due sbb gdm.. awak bila kena serah diri?

sebulan yg lepas anak saya lahir.. 7/10 saya kena serah diri. semoga urusan sis dipermudahkan aminnnnn

semoga dipermudahkan urusan dan diberikan kesihatan untuk ibu dan bayi aminnnn ☺️

semoga dipermudahkan segalanya utk sis. 💪🏻❤️ bykkan zikir bila ad contraction ya