37 minggu

dah bukak 3cm.. mintak mommy2 semua doakan saya & anak dipermudahkan urusan bersalin.. Amiin tq mommy 🫰🏻🥰

18 Balas

Semoga dipermudahkan urusan bersalin utk awak. Amin ya rabbal alamin🤲🏻 Seronoknya mesti tak sabar jumpa baby comel ❤️❤️

2y ago

Amiin terima kasih puan.. sy dah selamat bersalin 16/6 ritu..

sya pun Harini 37w .. semoga kita smua d permudh kn.....Amin.. sis da tnda2 APA ya g hospital. smogaa sis Di permudhh Kan aminnn

2y ago

Alhamdulillah sy dah selamat bersalin 16/6 ritu.. pergi hospital sebab keluar darah dengan lendir.

Aamiin ya rabb.. amal surah maryam dan zikir nabi yunus a.s. semoga mudah urusan sis bersalin dgn cpt dan lancar

2y ago

Alhamdulillah terima kasih sis.. sy dah selamat bersalin.

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby . Doakan saya juga , 38 weeks still baby nak beriadah dalam perut .

2y ago

Alhamdulillah sy dah selamat bersalin 16/6 ritu... semoga dipermudahkan urusan bersalin puan & anak ya Amiin yaa rabbal alamiin..

aaminn ya mujib..semoga dipermudahkan urusan mommy bersalin nanti & smoga baby lahir sihat wal'afiat🤲

2y ago

Alhamdulillah terima kasih sis

semoga di permudahkan segala urusan sis..dan ibu² yg lain juga

2y ago

Amiin yaa rabbal alamiin.. terima kasih sis

Alamak sy harini 37w. Cmna tau dh ada bukaan 😮‍💨🥹

2y ago

semoga dipermudahkan urusan sis...

Semoga dimudahkan semua urusan sis dan baby ❤️

2y ago

Alhamdulillah.. terima kasih sis

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis . Aamiin

2y ago

Amiin terima kasih sis

semoga dipermudahkan utk bersalin sis aamiin😉

2y ago

amiin terima kasih sis