kencing kotor

Harini 1st time masa checkup kena kencing kotor?. Bahaya tak kencing kotor ni? Ada cadangan tak nk elak kena kencing kotor? Biasa nurse suh buat apa bila detect kencing kotor? Sbb td xde suh buat apa pom?

6 Balas

Hari2 minum air barli tanpa gula.. air masak.. pergi farmasi/kedai beli ubat lawas kencing. Ade flavour lime and orange. Blk bancuh dan minum.. Bila buang air kecil, buka semua seluar dan seluar dlm. Kedudukan mencangkung. Sis akan rasa lebih lega bila buang air.. Rajinkan urut2 kat bahagian bawah perut dan kawasan sekitarnya dan berdoa cpt sembuh. Selamat mencuba and get well soon sis💕