?

Harini 14weeks..hb rendah 10.7..nurse pelik yg lepas 12..hahaha..rasany dh mkn bnyk jambu batu..kismis..ap lg nk makan ek..hahah.. tp happy sbb td scan baby sy gerak2..alhamdulillah..doakan sy sihat dn baby sihat smpai bersalin ya mommy2..gembira tgok baby gerak..? 2017 sy gugur..ni yg second 2019..sy harap yg menanti akan dkurniakan cahaya mata jugak dn dberikan kesihatan..aamiin ya allah..

2 Balas

Sy makan iberet folic utk mentenkan hb... Sbb kalau makan obimin dr KK tu pening sgt kepala..jd sy makan iberet..dan dah maklumkan pd doktor dan nurse.. Semoga kita diberikan kesihatan dan dipermudahkan semuanya...😊

nurse share mkn vitamin yg KK bg tu dgn air oren (sunquick) tanpa gula. atau jus oren. utk mudahkan vitamin zink tu serap dlm badan.