Hb low

Aslmkm semua.. Saja nk share..pg ni sy checkup bby 26w3d Sblm2 ni hb mmg mslh tp dpt petua..sblm kluar rumah td smpai ke klinik sy mkn jambu batu..mkn je mcm snek smbil drive☺️ Alhamdulillah td tgi 12.9..rsanya xpnah lg tgi cmni..hehe Momy yg mslh hb low mcm sy try la petua ni..mna tau brhasil?

1 Balas

Yup. Jambu batu mmg elok untuk hb. Dlu ms preggy mmg hri2 time lunch cri jmbu batu mkn dlm opis. Hb plg rendah 11.2. Last sblm bersalin 13.7