Ragu Ragu

Hari selasa try buat upt dapat samar samar. Hari rabu buat lagi. Samar samar jugak. Sehari 3 kali buat. Semua samar samar. Petang pergi klinik scan doctor ckp tak jumpa lagi. Last period 16.4.

Ragu Ragu
11 Balas

Check pada waktu pagi lepas bangun tidur sis. Tapi kalau pregnancy test masih negative, go check doctor. Mungkin ada masalah kesihatan lain. Sebab tu haid tak datang.

As,slm sye punye upt pon kabur tpi bile tnye kwn n akq sye dye org ckp masih awal sbb tu kabur tpi dye positif..tpi sye blom g klnik lagi..sye bru buat 2 kali je

5y ago

Ok terima kasih ye..

belum cek doc.. ni dh hari kedua period.. period banyak macam biasa.. ada ke kes upt positif tp sebenarnya x pregnant?

4y ago

sy keguguran dlm 15/3/2012,sy sakit ari2 sy krg demam dan ada mual2 ,ada kah sy hamil,

Selaluny tu mcm chemical pregnancy Persenyawaan mngkin berlaku tp dia x menempel kt rahim then gugur as darah period

4y ago

Benda dah 2 tahun lepas sis

sama la dengan saya..lewat 3 hari test upt positif tp kabur.. hari ni period.. xpernah lewat sampai 6 hari..

5y ago

Sis pergi check dgn doc ya. Makcik saya tak sedar dia preggy sebab tiap2 bulan period. Masuk 9 weeks dia pelik kenapa 2 kali period dlm sebulan tu. Sakit menyucuk kat ari2, sakit pinggang. Pergi klinik doc sahkan complete miscarriage. Rupanya bukan darah period tapi keguguran. Sedih sangat dia 3 tahun menanti zuriat. At least kita berjaga2 bila tau pregnant ni

Cuba buat test guna yg jenis cassette pulak, biasa yg tu lebih sensitif..

2y ago

sy buat cassete upt +v 2kali,strip 2kali -v cmne tu😓

Klau last period bln 4 lg, patut bila scan dh nampak la...

5y ago

Tu la. Dr cari tak jumpa. Dia ckp masih awal

apa keputusan time tu sis? mengandung ke tidak?

Sis pergi klinik kerajaan atau swasta?

4y ago

sy samar lagi..lagi 4hari date priod..yg atas smlm test yg bwh td ade trg ckit dri smlm..

Tak jumpa katung ke mksud awk?

5y ago

Ha ah. Katung tak jumpa baby pun tak jumpa