Turun Darah Pada Minggu Ke 7

Hari pertama darah coklat.. Kini dah masuk hari ke 4 turun darah dan klur bersama air kencing.. Ape kah risiko pada awal kehamilan

10 Balas

Sya awl kehamilan pn prnah kluar drah brsama air kencing.. Msa tu langsungggggg x thu yg dri mngndung,drah kluar dlm 2 3 hri cmtu.. x gi klnik x apa,ingatkan 'intro' utk period sebab tu x ksah.. Skrang mungkin sbb Tuhan mmg nk 'bagi',preg 34weeks sudah 😊😇 Btw sis,kalau ada trun drah gi check trus ya.. 😁😊

Sy pun bleeding dulu. Memang keluar time kencing je. 3 hari bleeding, hari pertama sy pergi klinik dapat ubat kuat rahim. Hari kedua pergi hospital. Hari ke3 pun pergi hospital. Sy gugur. Better sis pergi hospital terus. Hospital cek lagi detail.

klau sis da check . kemungkinan tu darah lebihan . kira mcm kelua haid shje sis . mcm ank mak mertua sy dy kelua haid mse hamil juga . asl kn sis xbuat krje bert. reht2 kn bdn tu mse awl preggy ni . smoge janin n sis dlm keadaan sehat ye .

5y ago

Tq atas info nya

Dr x bg ubat kuat rahim? Risau jgk darah x bhenti. Tkot tnda² gugur ja sis.. Cer sis g klinik lain pulak. Tnya pendapatan Dr lain mcm mna.

baik sis ke hospital terus diabakn scan semua.. sy pun macam tu jgk last2 keguguran sbb dengar org2 ckap semua tu normal..

Nape x g klinik or hospital.. risiko keguguran tau...

Dah pergi jumpa klinik belum sis ?

Refer Dr secepat mungkin

Da g klinik belum?

5y ago

Sister ada bubuh injection tak. Macam saya bubuh injection proluton. Dr sister ada bubuh injection tak

Jmpe doktor