Jalur darah di dinding faraj selepas bersama 7 weeks nak masuk 8 weeks

Assalamualaikum saya baru pregnant, harini dah 7 weeks 6days.. harini juga saya ada bersama dgn suami, waktu isyak tadi saya kencing dan korek sedikit bahagian dinding faraj ada jaluran darah tp sikit je, dan lendir seakan warna coklat kelabu, adakah itu normal? Saya first mom #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

tidak normal.. sebarang darah kluar waktu mengandung tidak normal.. pergi check terus.. hold dulu sementara bersama suami.. 2nd trimester nt klau tiada mslh apa pd kandungan bersama lh..