sakit belakang

sejak dah masuk trimester3 niii selalu sakit tulang blkng lagi ii kalau baru lps buat kerja rumah. blh ke tiap hari seblm tido sapu minyak kapak kt blkng kalau tak sapu mmng nyeri yeee rasa dia😭..ada org kata tak elok kalau hari ii guna minyak angin🥲💔#ingintahu #firstmom

1 Balas

saya dulu selalu juga pakai kt situ, just kt perut ,betis kaki je tak berani nak urut ,sentuh, buh minyak sbb ada tukang urut cakap tak boleh part tuh. lupa sbb apa,