ada tak yang kt sini macam saya

hari ii tak sabar rasa nk jumpa baby. pastu tiap hari rasa rindu,tiap hari tuu jgk seblm tido tengok gambar dia masa scan. saya punya tak sabar tuu sampai sapu minyak telon kt tapak tangan pastu bau hahahhahaha punya tak menyabar nk bau baby, nk cium baby org lain takleh sbb ank org. sy mmng tak berani nk cium atau dokong ank org lagi ii baby newborn nii. tapi kalau anak sedara nii mmng sanggup yee tak tidur jaga ank org mlm ii tahun nii turn kita plk pegang ank sendiri tapi tuu lh baby blm keluar lagi. doakan yg baik ii ye

2 Balas

Ahahaha sama dgn i, i dgn husband siap buat group letak profile gambar scan anak kami🥰 hahaha entahlah bile tengok muka baby dalam scan ya allah comelnya rasa semangat sangat,sakit2 tu pon hilang.

hee anak pertama kee. memang macam tu bila mengandung dalam keadaan tenang & gembira hehe. semoga dipermudah urusan awak 🤗

12mo ago

ye ank pertama. thank you awak ❤️