keluar darah

hari nie aku 39 minggu 2 hari... tadi pagi keluar darah dah, perut pun mengeras terus.. then blkg punggung rasa sakit... rasanya masa tuk melahirkan sgt2 hampir da.. doakan berjalan lancar yea.... anak pertama...

2 Balas

Sy 39 minggu 1 hari Ade keluar darah sikit , pergi hospital Bukaan 1cm , Doc advise untuk sy balik Tunggu sehingga contraction secara kerap atau air ketuban pecah atau baby gerak perlahan Setakat ni.. baby gerak je ( active) Darah pun mcm cokelat kering ( mcm nak hbs period tu) and takde contractions secara kerap. So sy tgu je smpai sy btul2 sakit Semga dipermudahkan buat sy jgk..

Semoga dipermudahkan. 🀩