2nd Baby - EDD - 26/01/2020 (Foley Balloon Cathether)

Hari ni usia kandungan wife 39w6d... esok 40w due date dia... masuk wad 22/01/2020... kemarin cek bukaan 3cm dah... baby active main dalam perut... tp dia tak mau keluar lagi... tak mau bagi contraction... tak mau kick kuat... dia sayang ibu dia kali ?... memandangkan baby tak bagi kerja sama doktor bantu buka laluan dengan induce belon (Foley Balloon Cathether) pagi tadi... wife mengadu sakit sangat... darah mengalir keluar... nurse cakap normal... if sakit sangat sangat sangat yg tak tahan baru inform mereka... sekarang tengah tunggu masa melawat pukul 12.30 hari ni sampai 7.30 malam... harap wife saya kuat dan dapat bersalin hari ni... doakan baby n wife sya selamat ya... ??

2nd Baby - EDD - 26/01/2020 (Foley Balloon Cathether)
1 Balas

semoga dipermudahkan urusan isteri tuan bersalin...Allahumma aamiin...