overdue dan induce belon

harini usia kandungan saya genap 40w 7days. tadi pagi pukul 8.30am doc dah buat procedure induce belon kepada saya. tapi sampai skrg belon tak jatuh lagi. bahagian bawah perut dan keliling pinggang dah sakit sangat 🥲 harap sangat malam ni boleh bersalin segera. aamiinn.. doakan saya ya terima kasih

5 Balas

sis kite sama. sye pukul 7 tepat pgi td masuk belom smpai skarang pun xjatuh lgi. doakan sye juga ya. hrp dpt bersalin mlm ni or awl pgi esk.

Semoga dipermudahkan urusan sis amin

smga mudah urusan bsalin..aaameen

Update sis condition u skrg

Aamiin semoga d permudahkan