10 minggu 6 hari janin hilang dari kantung.. perlu check di klinik lain ke?

Hari ni saya ternampak ada tompokan coklat di pantiliner and bila basuh kencing kluar lagi coklat ketulan kecik dan setiap kali kencing.. ada rasa sakit cramp di perut dan ari2 berdenyut.. bila doctor scan tgok dalam kantung dah x ada janin .. and doctor dah sah kan keguguran.. and dia minta balik dlu.. maybe akan jatuh dalam 2 hari ni.. and kalau x jatuh dia akan buat proses sedut keluar tu.. perlu ke saya nak pergi klinik lain.. sbb masa first scan ada nampak janin dalam kantung.. ni kali kedua scan dah x ada.. tapi takut and sedih kalau tau result yang sama..

1 Balas

pg emergency. ckp ade bleeding. n bwk gmbr scan yg mula2 nmpk janin.