DETAIL SCAN + 5D

Hari ni pegi skodeng baby!? Syukur alhamdulillah, semua normal. It's a girl!? 5 tahun menunggu for a 2nd baby & memang mengharap girl!? Masa buat 5D scan, baby facing down. Then sonographer suh gi jenjalan dulu. I pun terus ikut tips minum air banyak². Habis sebotol!? Masuk bilik scan balik. Yeayy! Dia terus facing up, terus aktif. Dengan kaki & tangan semua naik sampai kepala masa scan tadi!? Quick review for Mary Eve Clinic, Setia Alam; Really cozy place & luxury. Sonographer pun sangat best. Explanation very details. Guna mesin scan latest so gambar memang jelas. Harga pun sangat berpatutan. 5️⃣⭐⭐⭐⭐⭐ Tak sabar nak shopping baju pinky minky!?

DETAIL SCAN + 5D
14 Balas

smlm pegi scan 5d, baby lansung x nak tunjuk muka..lps doc usik2 pun dia tendang2 je..lps minum air, mkn aiskrim, jalan2 pun x nak tunjuk jugak..doc suruh dtg balik nanti...

Best nyaa dpt jmpa baby 🥰 happy for u. Saya pun tk sbr nk detail scan. Harap semua nya okay mcm sis. Aamiin.

Sama sis. 5tahun nak dptkan second baby. And alhamdulillah cukup sepasang.

😍 minggu ke berapa scan 5D ni ya bestnya baby girl ya alhamdulillah

minum air byk2, terima kasih tips, rncg nk p scan jga ni, 😁

Harga berapa ya? And berapa week boleh pergi check

Hai..dkt mary eve clinic scan 4d/5d dlm berapa ye

Scan 5d ni bape minggu

Alhamdulillah

tahniah sis