10minggu

Hari ni masuk 10minggu.boleh ka saya berjalan jauh dr kampung ke pusat bandar.perjalann mgkn makan masa 4 jam.sebenarnya saya risau, mmandangkan jalan agak teruk jgak.saya berharap kehamilan kali ni selamat sehingga melahirkan...sbb satu thn lepas saya mngalami keguguran 15minggu.mgkn masalah Hb rendah,kurang rehat dan stress memanjang...kali ni nak Bagi ketenangan spanjang kehamilan saya.

1 Balas

kalau awk rasa kandungan awak lemah lebih baik awk bnyakkan berehat..