Awal kehamilan

Normal ke awal kehamilan ni rasa badan berat sangat and rasa nak tidooo je memanjang, mual muntah tu ada jugalah tp tak teruk i masih boleh kontrol, janin usia 7weekk

8 Balas

sy pon awal² pregnant cmtu la..mcm Kain buruk dh..diri sndri xtrurus..lmbekk..mmg sntiasa baring ja..msk mmg lgsg x..bau ap pon xboleh..gosok gg nk mntah..bau sabun mndian pon mntah..sgala jnis bau lgsg xboleh..ckup² 3bln..stop trus alahan..automatic hilang plk tu.boleh msk..jdi kuat trus..rs mcm xprgnant plk kuat smcam..tp bila trlalu bt kj sngt..akn rs ltih..tdoq siang mmg wajib..kuat lena🤭

5mo ago

Kan. Rasa malas sangat2. Nak buat kerja pun malas. Lembikkk. Asyik nak tido jer.

normal..saya pon macam tu..penat takleh bincang. saya tengok ceramah Ustaz Azhar Idrus, dia kata jadi penat sebab roh anak nak masuk dalam tubuh ibu..sebab tu ibu jadi penat sangat. rehat je..enjoy your journey

sy pun mcm tu sis mcm start week 5 sampai week 8

normal, saya masuk week 11 pun masih macam tu

normal

Normal