Kencing Manis

Hari ni keputusan darah saya dah keluar, nurse bagitaw saya ada kencing manis.. Terkejut juga sebab dalam keluarga mmg xda sejarah kencing manis.. Esok nak kena ambil darah lagi.. Huhuhuhuhu..

2 Balas

Kalau pregnant ni mmg xde yg pelik...xde keluarga ade kencing manis tp kita leh kene kencing manis....sblm ni xde darah tinggi...tetibe pregnant leh kena..sblm pregnant xpenah2 sakit gg...tp bila pregnant je sakit gg gile.....time pregnant mmg kena jaga btl2...