due date.

Hari ni genap 39 weeks.masih xde tanda2 bersalin.cuma perut kadng2 keras .tp x sakit pn.rsa senggut sikit2 jugk.xde sakit sangt.due date saya minggu dpn 25/11 .sapa due date 25/11 tp dh selamat bersalin.kalau blh x nk over due....mcm2 jugk saya buat tuk cpt bersalin.turun tangga naik tangga.hari minggu kuar jln2 mall ke .pasarya ker..sama jugk.hihi.

1 Balas

Sy due date 23/11 masih blom bersalin lg.. Tp bdn mmg dah rasa tak larat..