upt evap line

Hari ni DPO2.. Ini upt sy test awal pagi td. Lepas 5 minit kabur +ve je.. n then mlm nya lepas balik kerja. Sy tengok semula test tadi jadi pekat macam ni.. evap line ke macam ni??

upt evap line
12 Balas

Evap line. Test FMU. Valid 5minutes ke bawah..dpo 2 still awal..beranikan diri cek semula on dpo 14. In shaa allah kalau pregnant akan makin terang❤ goodluck.

Tq semua. Update : sy xpregnant.. upt th prob..sy xguna da..selalu false +ve..tq semua..doakan semoga sy btul2 pregnant tahun 2020 ni..aminn

Kalo baca betul2 user manual each strip.. ada diterangkan waktu utk bace result.. lepas certain waktu x valid da sbb evap line ni la

Evap line tak valid dah upt ni.lgpun baru dpo 2 .saya pakai upt ni memang dpt evap line kalau tengok result lebih 10 minit.

Klo kte hamil die nk tngok de dua garas merah klo garas satu blom de rezeki lgi, kne cuba lgi sis.

Saya dpo10 try pagi tadi pun keluar macam ni lepas celup. Semoga ada rezeki. Sangat berharap ni

5y ago

Semoga ada rezeki awak and suami 💞

Evap line. Upt ni memang problem sikit. Senang naik evap line.

Dpo2 awal sgt nk cek.

5y ago

Positif atas dpo8 dah blh dpt.. tkt upt rosak

Kalau takde.. mmg takde sis.. dpo9/cd26

Ok terima kasih semua.