EVAP LINE KE FAINT LINE ?

Maaf mommy2 yg brpengalaman, sy test upt pkul 7 pm. +Ve ke ni ?

EVAP LINE KE FAINT LINE ?
5 Balas

Ooops dh stahun rupanya posting sy ni, ini false +ve tau klau korg ad alami, tp after that bberapa bulan sy btul2 pregnant dh, skrg dh 36w dh, nk brslin dh hihi..

2mo ago

Before 5min

Urine tgah lalu lg dkat window result, mula2 tu mcm nmpak nk2 naik, then sy biar dlm 10 min, cek blik double line tp xtrang.

Lagi dua hari check lagi tau awak. Masa tu akan nampak perubahan line kalau betul positive 🥰

Nampak mcm +ve, nnt try check lagi guna urine yg pertama diwaktu pagi 🥰