16 weeks

Hari ni dah genap 16 weeks. Sesekali dah mula rasa pergerakkan baby. Excited nak tunggu dia melincah!?

9 Balas

Tahniah sis. Awalnya. Rasanya saya masuk 20w baru start rasa. Sbb saya xtau rasa baby gerak macam mana. 1st time preggy rasa semua pelik. Sbb xbiasa hehe

5y ago

2nd pregnancy. Doc memang cakap if 2nd baby dalam 14w dah boleh rasa, tak sama dengan yg 1st.

Haaa baby mula dh berlatih jadi goal keeper. Sorry ya mummy gurau2 je nk bagi mummy happy that moment.

Wow awal nye 😃 20 weeks baru rasa sipi2 tendangan manja

baby 1st ke sis...? kira awal dpt rasa...sy dulu 21 weeks

5y ago

betul²...sy 2nd baby ni masa 14 weeks dah rasa tp gerakan dia halus je lg...😊

Sy pn 16week dlu rsa dy gerak...now 18week

Seronok kan sis 🤗

Seronok kan

tahniah sis

Bestnya😍