Tak rasa baby moving at 16 weeks

Normal ke still tak rasa pergerakan baby lagi? Sy dah 16 minggu 5 hari.

2 Balas

Bg sy normal jew.. Anak first sy rasa 4 bulan Anak ke 2 5 bulan Ni anak ke 3 4 bulan still xrasa papeh Tgk lapisan perut sy tebal kot hahaha Tp bby kecik g sis, lembut g tulang2 eh.. Tunggu 18-20 insyaAllah sis rasa lah Skg ni sis jaga jew bebaik Sy aritue br scan sbb risau.. doc pesan selagi xada kuar darah apa2 or sakit perut cm miscarriage bby is fine.. think +ve ya..

normal. baby kecik lagi

1y ago

normal jer..