8 weeks pregnant

Hari ni dah 4 kali keluar masuk tandas cirit birit. Terpaksa buka puasa. Dah tak ada tenaga😣 bahaya ke kalau pregnant kena cirit birit?

2 Balas

bahaya dehydration & kurang nutrisi, and risau hb drop teruk nanti sis pitam. jumpa doktor cepat ya minta ubat. sementara tu make sure minum air banyak. seeloknya air buah, letak garam sikit. atau kalau dapat air kelapa/tembikai terus pun elok.

bahaya sis klau xpregnant pon cirit birit ni bahaya , better pergi klinik dptkan ubat untuk lega cirit birit klau ada simpton2 xboleh puasa jgn teruskan berpuasa lebih2 lagi waktu pregnant ni