Cirit birit

Nak tanya kalau cirit birit masa kndungan 4 minggu bahaya tak utk kandungan? Saya dah pergi klinik. Dr bagi ubt cirit birit. Tapi saya rasa mcm lembik sgt dah ni#pleasehelp

3 Balas

Saya pun baru lepas cirit birit & pregnant 6minggu. Pegi klinik and doctor bagi ubat yg sesuai dgn ibu mengandung. Alhamdulillah okey dah.

2y ago

Kiranya mkn ubt sakit memulas dgn air garam je lah ye? Mkn ubt berapa lama dah?

Increase fluid intake sis, atau bancuh air glucose utk tenaga.

pg hospital