hari ni Tepat 39week

Hari ni dah 39week Pukul 4pagi tadi bngun dari tidur ada air kluar, bsama lndir xde darah pun.. Lendir putih jernih ,Dari semlm sakit perut buang air besar.. Smpai pkul 5pagi ni.. Saya ni first baby xtau apaa apa.. Itu tanda nak bersalin ke? Perut brasa sakit.. Tp sakit nak buang air besar je rasa

1 Balas

Pergi ke hospital dengan segera.maybe air ketumban dah pecah.takut baby lemas pula.yes.sakit perut nak buang air besar adalah tanda bersalin.